Nieuws

Tergooi start verbouwing
Regionaal Medisch Centrum Weesp

23 januari 2019

Tergooi is gestart met de verbouwing van het pand aan de Korte Muiderweg in Weesp voor de vestiging van een regiozorgcentrum. Naast de Diagnosestudio en diverse specialismen van Tergooi nemen ook huisartsenpraktijk Vechtrijk, FysioHolland en Huidzorgnet hun intrek in het pand. Tergooi biedt daar straks diverse vormen van eenvoudige medisch specialistische zorg, zoals (snelle) diagnostiek, consultaties en behandeling overdag aan.

Diagnosestudio
Naar verwachting opent de Diagnosestudio in het eerste kwartaal van 2019 als eerste onderdeel van het centrum zijn deuren. Net als in de Diagnosestudio in Hilversum kunnen vooral huisartspatiënten er terecht voor eenvoudige en snelle diagnostiek, zoals bloedafname, röntgenfoto, echo of botdichtheidsmeting. Ook de specialismen cardiologie, dermatologie, geriatrie, gynaecologie, interne geneeskunde, kaak- en aangezichtschirurgie, keel-neus en oor, neurologie, maag-darm-lever, orthopedie en reumatologie vestigen zich in het centrum, evenals huisartsenpraktijk Vechtrijk, FysioHolland en Huidzorgnet.

Zorg dicht bij huis
Met de vestiging van de Diagnosestudio in Weesp voorziet Tergooi samen met andere zorgverleners in een groeiende behoefte van patiënten in de regio om daar waar het kan, de zorg zo dicht mogelijk bij huis te hebben. Het ziekenhuis is nog in gesprek met andere...

Lees meer

Laan van Tergooi twee dagen afgesloten

15 januari 2019

Donderdag 17 januari en vrijdag 18 januari is de Laan van Tergooi (bij locatie Hilversum) afgesloten in verband met werkzaamheden aan de weg. Verkeer dat via de ingang aan de Soestdijkerstraatweg binnenkomt, wordt via de oude slingerweg door het bos naar het ziekenhuis geleid.

Lees meer

Tergooi selecteert bouwcombinatie BAM-Kuijpers VOF
als bouwteampartner

20 december 2018

Op dinsdag 18 december hebben Tergooi en de bouwcombinatie BAM - Kuijpers VOF een bouwteamovereenkomst getekend voor de realisatie van Fase 1 van de nieuwbouw van Tergooi in Hilversum. De bouwcombinatie is als winnaar uit de aanbestedingsprocedure gekomen.  

Lees meer

Oriëntatie op tweede fase nieuwbouw

20 december 2018

Nu de eerste fase van de nieuwbouw van Tergooi binnenkort begint, zijn we ook gestart met een oriënterend onderzoek naar de tweede fase van de nieuwbouw. Dit is nodig om de vervolgstappen na de eerste bouwfase goed voor ogen te hebben. Wanneer doen we wat?

Lees meer

Tergooi krijgt omgevingsvergunning voor nieuwbouw

12 september 2018

Het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente Hilversum is van plan de omgevingsvergunning te verlenen voor de nieuwbouw van Tergooi.

Lees meer

Locatie Hilversum weer bereikbaar
via Van Riebeeckweg

12 juli 2018

De gemeente Hilversum heeft het werk aan de kruising Oosterengweg/Van Riebeeckweg afgerond. Vanaf 11 juni was Tergooi locatie Hilversum alleen bereikbaar via de Soestdijkerstraatweg. Vanaf nu is het ziekenhuis ook weer bereikbaar via de Van Riebeeckweg.

Lees meer

Inschrijvingsfase aanbestedingsprocedure nieuwbouw gestart

05 juli 2018

Maandag 2 juli is de inschrijvingsfase van de aanbestedingsprocedure voor de nieuwbouw van locatie Hilversum gestart.

Lees meer

Ingang Tergooi Hilversum
via Soestdijkerstraatweg

04 juni 2018

​Vanaf 11 juni start de gemeente Hilversum met groot onderhoud aan de Van Riebeeckweg tussen de Oosterengweg en de ingang van Tergooi. De weg wordt inclusief de kruising met de Van Linschotenlaan afgesloten voor een opknapbeurt van beide rijbanen. Dit brengt voor onze patiënten, bezoekers en medewerkers helaas overlast met zich mee. Wij vragen u om begrip en medewerking. 

Lees meer

Facelift bestaande gebouw
Hilversum

15 mei 2018

De focus ligt momenteel vanzelfsprekend bij de nieuwbouw, maar omdat we het bestaande gebouw de komende tien jaar nog goed gaan gebruiken, wordt het gebouw technisch aangepakt. 

Lees meer