Ingang Tergooi Hilversum
via Soestdijkerstraatweg

Vanaf 11 juni start de gemeente Hilversum met groot onderhoud aan de Van Riebeeckweg tussen de Oosterengweg en de ingang van Tergooi. De weg wordt inclusief de kruising met de Van Linschotenlaan afgesloten voor een opknapbeurt van beide rijbanen. Dit brengt voor onze patiënten, bezoekers en medewerkers helaas overlast met zich mee. Wij vragen u om begrip en medewerking. 

Tergooi locatie Hilversum is per auto dan alleen te bereiken via de nieuwe rondweg. De ingang van deze Laan van Tergooi bevindt zich aan de Soestdijkerstraatweg. Vanaf alle toegangswegen naar Tergooi wordt het verkeer met bewegwijzering naar de Soestdijkerstraatweg geleid. Omdat ook het kruispunt Van Riebeeckweg/Van Linschotenlaan is afgesloten, is de bushalte op de rotonde voor locatie Hilversum eveneens vanaf 11 juni tijdelijk buiten gebruik. De meest nabije bushalte is de bushalte aan de Soestdijkerstraat weg. Het werk aan de weg duurt naar verwachting tot 16 juli. 

Ingang Tergooi Hilversum vanaf 11 juni tijdelijk alleen via Soestdijkerstraatweg

Parkeren 
Patiënten, bezoekers en medewerkers kunnen, net zoals gewoonlijk, parkeren op het parkeerterrein van Tergooi. We verzoeken u vriendelijk om rekening te houden met de beperkte parkeergelegenheid voor omwonenden en enkel op ons terrein te parkeren. Gedurende het werk is parkeren op de Van Riebeeckweg niet mogelijk vanaf de verkeersdrempel ter hoogte van de Compagnieweg tot de kruising met de Van Linschotenlaan. 
 
(Brom)fietsers
(Brom)fietsers kunnen gebruik blijven maken van de huidige toegang vanaf de Van Riebeeckweg. Daarvoor wordt een omleiding door de Jacob van Heemskerckstraat gefaciliteerd. Voetgangers kunnen gewoon gebruik blijven maken van de trottoirs van de Van Riebeeckweg.

Rijrichtingen
De Jacob van Heemskerckstraat wordt tussen Oosterengweg en Van Linschotenlaan in twee richtingen opengesteld. De beide zijden van de Van Linschotenlaan lopen dood op de kruising met de Van Riebeeckweg. Door de eenrichtingsaanduiding gedurende de werkzaamheden af te plakken, is  tweerichtingsverkeer toegestaan. 

Bussen van Connexxion
De bussen van Connexxion rijden gedurende de werkzaamheden een andere route. De dichtstbijzijnde halte voor het ziekenhuis is die voor Gooierserf aan de Van Riebeeckweg nabij de Willem Bontekoestraat (lijn3). Een tweede mogelijkheid voor busreizigers is de bushalte op de Soestdijkerstraatweg, met lijn 70 van Amersfoort/Baarn naar Centraal Station (vice versa), of met lijn 59 van Zeist naar Hilversum (vice vers) met een halte nabij de Surinamelaan. 

Meer informatie
Kijk voor meer informatie op www.hilversum.nl/riebeeck