Nieuw Regionaal Medisch Centrum Weesp start met Diagnosestudio

In april opent Tergooi de deuren van het Regionaal Medisch Centrum Weesp. Als eerste start op 15 april de nieuwe Diagnosestudio. Net als in de Diagnosestudio in Hilversum kunnen patiënten hier terecht voor eenvoudige, snelle diagnostiek, zoals bloedafname, röntgenfoto, echo of botdichtheidsmeting (DEXA). Vanaf dinsdag 23 april verhuizen ook de poliklinische spreekuren die nu nog op de C.J. van Houtenlaan worden gehouden.

Het nieuwe Regionaal Medisch Centrum Weesp ligt aan de Korte Muiderweg 2A, op zeven minuten lopen van het centraal station, met parkeerplaatsen. Het pand heeft voldoende ruimte om het zorgaanbod uit te breiden. Tergooi bespreekt momenteel de mogelijkheden met verschillende zorgaanbieders. In ieder geval vestigen zich huisartsenpraktijk Vechtrijk, FysioHolland en Huidzorgnet zich in het pand. Met het Regionaal Medisch Centrum Weesp biedt Tergooi samen met andere zorgverleners zorg dicht bij huis.

 

Vanaf 23 april ook spreekuren

Vanaf 23 april houden de volgende specialismen uit Tergooi spreekuur in het nieuwe centrum: cardiologie, dermatologie, geriatrie, gynaecologie, interne geneeskunde, keel-,neus- en oorheelkunde, maag-darm-leverziekten, neurologie, orthopedie, reumatologie en plastische chirurgie. Kaak- en aangezichtschirurgie volgt in de zomer. In maart is huisartsenpraktijk Vechtrijk al begonnen in het centrum.

 

Het adres van het nieuwe regiocentrum is:

Regionaal Medisch Centrum Weesp
Korte Muiderweg 2A
1382 LR Weesp

Het telefoonnummer om afspraken te maken in Weesp blijft ongewijzigd: 088 753 1 753 (algemeen nummer Tergooi)
Telefoonnummer Diagnosestudio: 088 753 18 00