Verandering aanrijroute naar Spoedeisende Hulp Hilversum

De aanrijroute naar de Spoedeisende Hulp van Tergooi locatie Hilversum verandert per vrijdag 15 maart. Het verkeer gaat per die datum via de rondweg Laan van Tergooi achterlangs om het ziekenhuis heen en komt vervolgens uit bij het deels vernieuwde parkeerterrein P5, vlak voor de ingang van de Spoedeisende Hulp.

 

Patiënten en bezoekers komende vanaf de Soestdijkerstraatweg moeten de rondweg geheel volgen en om het ziekenhuis heenrijden zodat zij het parkeerterrein van de Spoedeisende hulp kunnen oprijden.

 

Patiënten en bezoekers komende vanaf de rotonde aan de Van Riebeeckweg, gaan de rotonde ¾ rond en volgen vanaf daar de rondweg tot aan de Spoedeisende Hulp. Routeborden ondersteunen het verkeer. Ook voor de ambulances is dit de nieuwe aanrijroute.

 

Klaar voor de toekomst

Met deze verlenging van de Laan van Tergooi is de rondweg om het ziekenhuis nu nagenoeg gereed en is de aanrijroute naar Tergooi locatie Hilversum klaar voor de toekomst. Dit is de route die we komende jaren zullen gebruiken.

 

De huidige aanrijroute naar de Spoedeisende Hulp zal vanaf 15 maart 2019 buiten gebruik worden gesteld omdat deze dwars over het nieuwbouwterrein loopt en over het tweede deel van P5 dat nog aangelegd wordt.